Over mij

Hands-on mentaliteit, analytisch en communicatief sterk en een teamspeler die enthousiast wordt van actuariële uitdagingen.

De gedrevenheid en het plezier dat ik ervaar bij het beklimmen van een Col hoop ik ook tijdens mijn werk over te brengen. Soms ben je boven voor je het weet en bij de andere beklimming is het een ware beproeving, maar die geven uiteindelijk wel het beste gevoel!

col

Bij schadeactuariaat gewerkt aan het jaarwerk, Solvency II, IFRS / LAT, DNB Staten en toereikendheidstoets (ResQ).

Voor Defined Contribution regelingen heb ik vele facetten meegemaakt zowel bij verzekeraars als bij een PPI. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het maken van maatwerkoffertes (groot zakelijk), testwerkzaamheden, project voor nieuwe offertetooling, beschrijven requirements/rekenregels, volmachtbeheer en onderhandelingen, productontwikkeling en wettelijke projecten.

Daarnaast ook de DNB Staten (COREP/FINREP) voor een beleggingsinstelling verzorgd en de maandelijkse management rapportages.

Om de belangen van de actuarieel analisten te behartigen zit ik in het bestuur van de Kring van Actuarieel Analisten (KAA).

De ontwikkelingen op pensioengebied probeer ik zoveel mogelijk bij te houden en soms door middel van een artikel/publicatie verder uit te diepen.

 

Actuarieel – Pensioen – Schade

Proudly using Dynamic Headers by Nicasio WordPress Design